Girona Taller de Brass Band. D’on prové la tradició de la brass band de New Orleans i com ha influenciat a les brass bands modernes? Què és una second line i quina funció social té? Quin és el seu repertori més habitual i com es toca? Quines són les característiques bàsiques de la improvisació en aquest estil?

Aquestes són algunes de les preguntes que intentarem respondre i desenvolupar en aquest taller; un esdeveniment de brass bands impartit per Àlvar Monfort i Albert Costa, fundadors de Hip Horns Brass Collective.

En aquest taller treballarem amb una formació “clàssica” de brass bands moderna tipus Rebirth Brass Band o Hot 8 Brass Band: trompetes, trombons, sousaphone, bombo i caixa. Estudiarem i tocarem un repertori format per alguns dels temes més coneguts d’aquestes dues brass bands; com per exemple, Feel Like Funkin’ It UpWhat’s My Name o Do Watcha Wanna.

Aquest taller s’emmarca dins els actes de celebració del desè aniversari de la Girona Marxing Band. Un projecte pedagògic de l’escola de música i arts escèniques La Moderna.

Centre Cultural La Mercè dissabte a les 10.30 hores

Més informació consulteu el web

Girona Taller de Brass Band
Ubicació: Girona
Iniciant…
  • Crema Pastissera Casolana

    Fer una bona crema per fer qualsevol postre o farcit dolç és indispensable a la cuina catalana, aquí us deixo una recepta senzilla, bona, natural i ràpida.

  • Bescuit de Carbassó

    Bescuit de carbassó, unes postres naturals delicioses i ràpides que pots fer en qualsevol moment del dia per berenar, esmorzar…

  • Braç de Gitano

    Braç de gitano és tot un repte per fer a casa, i si ens surt bé podem quedar com els reis de la casa. poden ser molt variats, segons el gustos de cadascú

Iniciant…