Bescuit de carbassó  

Ingredients:

  • 4 ous
  • 150g de sucre
  • 200g de carbassó
  • 75ml d’oli de girasol
  • 150g de farina
  • 1 culleradeta de llevat químic
  • Una mica de sal
  • 1 culleradeta de canyella en pols
  • 50g de nous trossejades

Una vegada tinguem preparats aquests ingredients passarem a fer la preparació del nostre bescuit.

  • Ratllat el carbassó sense pelar-lo.
  • Batre els ous amb el sucre fins que es dobli el volum inicial.
  • Desprès  afegir el carbassó ratllat i l’oli, i barrejar-ho bé.
  • Incorporar la farina tamisada amb el llevat, la canyella i la sal. Afegir desprès les nous trossejades.
  • Posar la massa sobre un motllo prèviament llefardat i enfarinat.
  • Enfornar a uns 160/170 graus. Deixar-ho enfornar durant 20/30 minuts.
  • Treure del forn, refredar i degustar.

Bon profit.