Bescuit de carbassó
Ingredients:
- 4 ous
- 150g de sucre
- 200g de carbassó
- 75ml d’oli de girasol
- 150g de farina
- 1 culleradeta de llevat químic
- Una mica de sal
- 1 culleradeta de canyella en pols
- 50g de nous trossejades
Una vegada tinguem preparats aquests ingredients passarem a fer la preparació del nostre bescuit.
- Ratllat el carbassó sense pelar-lo.
- Batre els ous amb el sucre fins que es dobli el volum inicial.
- Desprès afegir el carbassó ratllat i l’oli, i barrejar-ho bé.
- Incorporar la farina tamisada amb el llevat, la canyella i la sal. Afegir desprès les nous trossejades.
- Posar la massa sobre un motllo prèviament llefardat i enfarinat.
- Enfornar a uns 160/170 graus. Deixar-ho enfornar durant 20/30 minuts.
- Treure del forn, refredar i degustar.
Bon profit.