Girona Espectacle la Conquesta del Pol Sud:

Girona Espectacle la Conquesta del Pol Sud. El proper 12 de gener a les 19 hores  podem trobar visions de l’ésser humà més enllà del mercat i el consum? Quins llocs i cultures oposen resistència al capitalisme global? Aquestes preguntes funcionen com a punt de partida d’aquest projecte, que continua la investigació iniciada amb Guardianes del corazón de la tierra sobre la voracitat del capitalisme.

El muntatge és un fresc que posa en contrast les idees del budisme amb l’hiperdesenvolupament econòmic i la crisi ecològica actual. Com és habitual en el llenguatge de La Conquesta del Pol Sud, la proposta combina l’experiència individual teatralitzada amb la investigació periodística. La coexistència dels dos plans busca relacionar l’experiència individual amb la història col·lectiva i global.

Ubicació: Girona El Canal Salt
Iniciant…
  • Crema Pastissera Casolana

    Fer una bona crema per fer qualsevol postre o farcit dolç és indispensable a la cuina catalana, aquí us deixo una recepta senzilla, bona, natural i ràpida.

  • Bescuit de Carbassó

    Bescuit de carbassó, unes postres naturals delicioses i ràpides que pots fer en qualsevol moment del dia per berenar, esmorzar…

  • Braç de Gitano

    Braç de gitano és tot un repte per fer a casa, i si ens surt bé podem quedar com els reis de la casa. poden ser molt variats, segons el gustos de cadascú

Iniciant…