Girona Concert a Cegues:

Girona Concert a Cegues. Ens proposen una experiència única a l’espectador. És un cicle de concerts sorpresa i de proximitat en espais singulars de Girona, on el públic no sap quin artista es trobarà al davant fins un cop assegut a la cadira, com si es tractés d’una cita a cegues.

Els concerts, a més, es converteixen en espais íntims, amb una proximitat total entre artista i públic. Els aforaments són d’entre 20 i 50 persones, sense escenari ni equip de so. Tots aquests elements creen una relació molt més horitzontal entre músics i espectadors i fan dels Concerts a Cegues una proposta diferent, original i especial.

Aquesta originalitat en el format ha estat la clau de l’èxit del festival. Aquest 2023 viurem la cinquena edició dels Concerts a Cegues i, els tres últims anys, s’han exhaurit totes les entrades per als diferents concerts.

Ds. 02/12/23, 18 h

Ds. 02/12/23, 20 h

Lloc: Cooking Girona Preu10 €

Ubicació: Cooking Girona
Iniciant…
  • Crema Pastissera Casolana

    Fer una bona crema per fer qualsevol postre o farcit dolç és indispensable a la cuina catalana, aquí us deixo una recepta senzilla, bona, natural i ràpida.

  • Bescuit de Carbassó

    Bescuit de carbassó, unes postres naturals delicioses i ràpides que pots fer en qualsevol moment del dia per berenar, esmorzar…

  • Braç de Gitano

    Braç de gitano és tot un repte per fer a casa, i si ens surt bé podem quedar com els reis de la casa. poden ser molt variats, segons el gustos de cadascú

Iniciant…