Girona Escultura Cristina Villacampa:

Girona Escultura Cristina Villacampa. Primerament, podem gaudir de l’oportunitat de la classe magistral de la Cristina Villacampa el proper 04 de juny a les 18 hores al Centre Cultural de la Mercè de Girona. És a dir, una classe al voltant de la concepció artística, amb motiu de l’exhibició de la seva escultura “VICTÒRIA?” al claustre de La Mercè, dins del projecte Escultures al claustre.

Escultura i art

Cristina Villacampa és una artista multidisciplinar que darrerament ha fet una incursió a la disciplina escultòrica. Interessada en les formes i textures de la matèria, creu en l’art no només com a expressió estètica, sinó també com un motor de comunicació que promou el diàleg intercultural i que pot qüestionar les normes socials amb una funció crítica i reivindicativa, alhora que contribueix al desenvolupament personal.

Ho organitza: Escola Municipal d’Art.

Preu activitat: gratuïta

 

Ubicació: Girona
Iniciant…
  • Crema Pastissera Casolana

    Fer una bona crema per fer qualsevol postre o farcit dolç és indispensable a la cuina catalana, aquí us deixo una recepta senzilla, bona, natural i ràpida.

  • Bescuit de Carbassó

    Bescuit de carbassó, unes postres naturals delicioses i ràpides que pots fer en qualsevol moment del dia per berenar, esmorzar…

  • Braç de Gitano

    Braç de gitano és tot un repte per fer a casa, i si ens surt bé podem quedar com els reis de la casa. poden ser molt variats, segons el gustos de cadascú

Iniciant…