Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Propietats de la Xocolata

Propietats de la Xocolata

Propietats de la Xocolata. Per començar, en aquest post parlarem dels beneficis nutricionals de la xocolata.

Propietats de la Xocolata. Primerament, la xocolata s’obté barrejant sucre, llavor de cacau i mantega de cacau; el qual, és coneix per ser un ingredient antioxidant. A més a més, les substàncies principals de les que està compost són cafeïna, feniletilamina, anandamida, lípids, proteïnes, vitamina B1, fòsfor i calci.

També, té beneficis per la salut:

Té un efecte cardioprotector, és a dir, promou la circulació sanguínia, redueix la pressió arterial, així com la formació de les plaques arterioscleròtiques i eleva el colesterol bo HDL. Entre d’altres, ajuda amb el desenvolupament d’ossos i dents, transporta oxigen al cos i proveeix energia. Millora la memòria; cosa que fa, que tingui un impacte positiu al cervell contra l’Alzheimer, per exemple. Baixa la intensitat d´estrès i aquest efecte produeix la baixada de la pressió sanguínia.

Ara també, després d’investigacions per el món de l’estètica personal i facial s’han fet diversos descobriments dels beneficis de la xocolata així com de les seves propietats per la nostra pell:

Té una acció foto protectora i això produeix que disminueixi els danys causats per el sol a la pell. Així mateix, la xocolata negra o amarga per els seus antioxidants minimitza la aparició de signes d’envelliment així com les arrugues. A més, promou la formació de col·lagen, i per tant, contribueix a la hidratació cel·lular per tal de mantenir la pell més suau i més ferma. Millora el fluix sanguini dels fol·licles capil·lars i afavoreix el creixement del cabell; d’aquesta manera, el cabell es manté més fort i brillant.

En resum, la xocolata té moltes propietats beneficioses i és bona en molts sentits. Hauríem d’aprofitar al màxim les seves propietats ja sigui, exteriorment, en infusió o rajola de xocolata. També és important que comprem xocolata de qualitat i si és ecològica, millor que millor. 

Comentaris 0

Deixa un comentari