Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

El Turisme a Catalunya

El Turisme a Catalunya

Què podem visitar a Barcelona, Girona, Lleida o Tarragona?

El Turisme a Catalunya. Per començar, dir que un de cada quatre turistes que visita Espanya tria Catalunya, la qual està batent rècord de visitants. Majoritàriament gran part dels turistes que visiten Catalunya son francesos amb un 23,5% i Britànics amb un 10,6%. Així també, dir que Catalunya està batent rècords en números de visitants com per exemple: En només un mes (Juliol) a Espanya hi van haver aproximadament 9,6 milions de visitants. Dels quals 2,5 milions d’estrangers van optar per visitar Catalunya.  

A Catalunya està molt present el turisme de luxe i un 52% dels turistes repeteixen el viatge; amb uns resultats d’ un 12,5% del pressupost a Catalunya. La procedència d’aquest tipus de turisme és de: Estats Units, Rússia, China i Austràlia, segons la Agència Catalana de Turisme.

Què és el que té Catalunya que convida tants turistes a visitar-la?

Primerament, es una ciutat mediterrània; és a dir, el clima, la dieta i la seva essència pròpia de Catalunya fan un conjunt d’ingredients que resulta difícil no visitar-la. Quan parlem del clima, ens referim al sol i les agradables temperatures; ja que, gran part dels turistes que venen del seu país d’origen no poden gaudir d’aquestes platges, cales, mesos i mesos de bona temperatura…

Seguidament i sense oblidar-nos, parlarem de la gran i agradable gastronomia que te Catalunya, sobre tot menjar i plats autòctons i casolans. Per exemple, les tapes, el pa amb tomàquet, la botifarra, l’escudella, els embotits;  sense deixar de banda els canelons més bons i casolans de la terra catalana. A més a més, les magnífiques paelles, cap i pota, crema catalana, calçots, vedella amb bolets… A més, cap turista marxa indiferent de Catalunya quan tasta la nostra gastronomia.

Què més ofereix  Catalunya?

El modernisme, amb obres d’art com: La Sagrada Família, La Pedrera, La Casa Ametller… Entre moltes d’altres obres d’art. També, els seus carrers com les Rambles, Montjuïc, el port, la Costa Brava, Museu de Lleida, rutes de l’oli, rutes del vi, parcs d’atraccions, Pirineus de Girona, Pirineus de Lleida, pobles medievals, etc.

Sens dubte, Catalunya és un lloc idíl·lic per visitar; hi ha per a tots els gustos i tipus de turisme.  També, la seva diversitat i acolliment de la gent fa que molts turistes repeteixin l’experiència de tornar a visitar Catalunya.

Comentaris 0

Deixa un comentari