Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Curiositats Alimentàries

Curiositats Alimentàries

Curiositats Alimentàries: L’alvocat és la fruita que més proteïna ens aporta; així també, el seu alt contingut en vitamina B6 ajuda el nostre sistema nerviós. D’aquesta forma tindrem menys ansietat, reduirem l’insomni i la depressió. El gelat, segons els experts, diuen que és un aliment digestiu; ja que, ens ajuda amb la digestió sobretot si el gelat és a base de cítrics, com per exemple de llimona o de fruits vermells. L’oli d’oliva verge extra, és un aliment d’origen vegetal, sa i saludable que hem d’incloure a la nostra dieta. A més a més, si es fa amb la primera premsada en fred i sense refinar, ens aportarà una gran quantitat de nutrients.

També s’ha de dir que la fruita és un aliment que ens aporta moltes vitamines, energia i ens fa créixer sans. Per aquesta raó, és molt important que des de ben petits tinguem l’hàbit de menjar fruita dos o tres cops al dia. La verdura i el peix són aliments que contenen calci, proteïnes, etc. Així mateix, l’àpat més important del dia és l’esmorzar, ja que és el que ens donarà l’energia per començar el dia. A mesura que van passant les hores hauríem de menjar coses més lleugeres doncs, al vespre costen més de digerir els aliments.

Curiositats Alimentàries

Una altra curiositat que podríem afegir és que l’aliment més consumit mundialment és l’arròs. Sembla mentida, però un estudi demostra que ni la carn ni el peix, l’arròs és el menjar més consumit a tot el món.

Per tal de conservar el màxim de vitamines i cereals les verdures depèn de dues coses: la quantitat de líquid que hi posem per bullir i el temps de cocció. Per tant, quan menys temps de totes dues opcions, serà molt millor, per tal de conservar nutrients.

Comentaris 0

Deixa un comentari