Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Vilallonga Camprodon Hostal Restaurant Pastoret:

Vilallonga Camprodon Hostal Restaurant Pastoret; per començar, l’hostal  està situat a la comarca del Ripollès, a 5 km del poble Camprodon; és a dir, a la població de Vilallonga de Ter a 15 min de les pistes d’esquí Vallter 2000. L’allotjament té mes de 30 anys de tradició, ens ofereix un menjar casolà amb les seves especialitats com: Caça, bolets, botifarra amb seques…    Tan mateix, l’hostal disposa de 12 habitacions totes elles amb bany, calefacció individual, TV i zona WI-FI. A l’Hostal Pastoret , podeu comptar amb un  menú diari, carta i també, esmorzars de forquilla.

  • Fem estofats de carn de caça per a grups (comanda prèvia) Estan boníssims!!!
  • Aparcament amb facilitat i sense problemes.
  • Excursions 4X4: es fan excursions pensades per a tothom, des de gent gran, fins a nens petits (a partir de 5 anys). L’anada es fa amb un tot terreny i la tornada es fa caminant. A més a més, cal dir que disposem de diferents pacs per tal que pugui triar la opció que més s’ajusti al seu gust.
  • Excursions nocturnes per a totes les edats!
  • Excursions de treking i BTT guiades!

Les excursions es fan amb un guia de muntanya titulat i assegurança. Places limitades. RESERVES I INFORMACIÓ 972740319 / 663893081

A més, per un millor servei als nostres clients, tenim gosseres per que pugueu deixar les vostres mascotes amb tota tranquil·litat.

Així també, si esteu buscant fer agroturisme per la comarca d’Osona, no dubteu. Heu d’anar a Mas Casanova, estem a Colllsuspina al costat de Moià. Es un plaer, gaudir de la natura i la tranquil·litat.

Horari d'obertura

Dilluns

9am - 5pm

Dimarts

9am - 5pm

Dimecres

9am - 5pm

Dijous

9am - 5pm

Divendres

9am - 5pm

Dissabte

-

Diumenge

-

Les nostres funcions i serveis útils

PROXIMITAT

Cuina de proximitat

CASOLANA

Cuina Casolana