Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Girona Eixample Tapes Bar Restaurant Fénix:

Girona Eixample Tapes Bar Restaurant Fénix. Primerament, el Restaurant Fénix és un dels bars restaurants de Girona amb una gran varietat de tapes i plats per prendre al local o per emportar-se’n. Cuina casolana i mediterrània especialment acurada amb els millor productes i ingredients per tal de donar els millors plats als seu clients. Receptes tradicionals amb un bri Fénix a l’arròs, carn, peix fresc, pasta, sopes, amanides, torrades, tapes, postres

Així mateix, al nostre local poden trobar menús per a tothom i tots els gustos; ja que disposem de menú diari, menú cap de setmana, menú infantil i menú degustació. A més a més, tenim plats aptes per a vegetarians, celíacs i diabètics.

També cal dir que el nostre local disposa d’unes instal·lacions modernes dins un ambient relaxat i sense barreres arquitectòniques. El convidem a visitar-nos ja que és ben segur que tornarà per la elaboració dels nostres plats i l’amabilitat del nostre personal.

Tot i que obrim tot l’any i tots els dies, els horaris en aquest moment es troben afectats per la pandèmia. Poden visitar-nos en l’horari permès o poden endur-se’n el menjar a casa. Fem reserves per telèfon o per correu electrònic.

Vos presentem la nostra cafeteria situada al carrer de la Creu, 34 (Girona). Tenim un ampli assortit de pastes, entrepans, amanides, pizzes. Estem oberts de dilluns a diumenge Fènix Coffee Shop.

Horari de la cafeteria:

De dilluns a diumenge de
Diumenge de

Horari d'obertura

Dilluns

De 8 a 22 hores

Dimarts

De 8 a 22 hores

Dimecres

De 8 a 22 hores

Dijous

De 8 a 22 hores

Divendres

De 8 a 23 hores

Dissabte

De 8 a 23 hores

Diumenge

De 12 a 17 hores

Les nostres funcions i serveis útils

PROXIMITAT

Cuina de proximitat