Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Search

Camprodon Restaurant Mític:

Camprodon Restaurant Mític; Per començar, és un bar i restaurant de muntanya que es troba a la urbanització de Font Rubí, comarca del Ripollès, a Camprodon. A més d’ una cuina acurada, de proximitat, autèntica, tradicional i casolana, podran  gaudir de unes magnífiques vistes.

A més a més, tenim Wi-fi gratuït per als clients.  Moltes de les ressenyes que deixen els usuaris diuen que el menjar és boníssim, el servei molt agradable i les vistes són meravelloses; és a dir,  un plaer visual.

El restaurant consta d’una espectacular terrassa molt acollidora i una barra en forma quadrada. Així mateix, l’interior del restaurant té tot tipus de cadires i de taules per tota la quantitat de gent que hi vulgui visitar-lo. Consta també, d’unes hamaques per prendre el sol al costat d’una petita piscina.

Sens dubte es un del millors restaurants de Camprodon; gairebé una visita obligada si aneu a Camprodon. El menjar és casolà i de molt bona qualitat, i això fa que a Google Maps obtingui 5 estrelles i molt bones qualificacions i comentaris.

Parlem de la vila ja que té un encant especial, unes vistes increïbles, i una gent molt acollidora. Camprodon es un lloc esplèndid, amb un clima perfecte per visitar-lo, ja sigui estiu, tardor, primavera o hivern.

Opening Hours

Monday

24 hrs open

Tuesday

24 hrs open

Wednesday

24 hrs open

Thursday

24 hrs open

Friday

24 hrs open

Saturday

24 hrs open

Sunday

24 hrs open

Address & Contact

Our Address

Urbanització Font Rubí Camprodon

Telephone

Our Useful Features & Services

D'AUTOR

Cuina d'autor

Comments 0

Deixa un comentari