Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

Camprodon Restaurant Mític:

Camprodon Restaurant Mític; Per començar, és un bar i restaurant de muntanya que es troba a la urbanització de Font Rubí, comarca del Ripollès, a Camprodon. A més d’ una cuina acurada, de proximitat, autèntica, tradicional i casolana, podran  gaudir de unes magnífiques vistes.

A més a més, tenim Wi-fi gratuït per als clients.  Moltes de les ressenyes que deixen els usuaris diuen que el menjar és boníssim, el servei molt agradable i les vistes són meravelloses; és a dir,  un plaer visual.

El restaurant consta d’una espectacular terrassa molt acollidora i una barra en forma quadrada. Així mateix, l’interior del restaurant té tot tipus de cadires i de taules per tota la quantitat de gent que hi vulgui visitar-lo. Consta també, d’unes hamaques per prendre el sol al costat d’una petita piscina.

Sens dubte es un del millors restaurants de Camprodon; gairebé una visita obligada si aneu a Camprodon. El menjar és casolà i de molt bona qualitat, i això fa que a Google Maps obtingui 5 estrelles i molt bones qualificacions i comentaris.

Parlem de la vila ja que té un encant especial, unes vistes increïbles, i una gent molt acollidora. Camprodon es un lloc esplèndid, amb un clima perfecte per visitar-lo, ja sigui estiu, tardor, primavera o hivern.

Horari d'obertura

Dilluns

24 hrs open

Dimarts

24 hrs open

Dimecres

24 hrs open

Dijous

24 hrs open

Divendres

24 hrs open

Dissabte

24 hrs open

Diumenge

24 hrs open

Adreça & Contacte

Adreça

Urbanització Font Rubí Camprodon

Telèfon

Les nostres funcions i serveis útils

D'AUTOR

Cuina d'autor