Radi: Apagat
Radi:
km Set radius for geolocation
Cerca

La Moda dels Aliments Ecològics

La Moda dels Aliments Ecològics

La Moda dels Aliments Ecològics; en primer lloc, farem una breu explicació sobre què és el menjar ecològic. El menjar ecològic o orgànic defineix aliments que no han estat processats ni sotmesos amb additius o productes químics. Ja que, segons la majoria d’estudis, revelen que a més a més son molt més saludables i molt més venuts. Son més saludables, per estar lliures de residus tòxics, pesticides, additius i conservants.

En segon lloc, son moltes les raons per optar per una alimentació ecològica i més saludable. Entre aquests motius també podríem fer una petita enumeració de 8 raons per passar-nos als productes ecològics:

  • Son mes saludables
  • No contenen additius ni productes tòxics
  • No contenen organismes modificats
  • Es respecta el medi ambient
  • Tenen un nivell màxim de qualitat
  • Respecten molt a els animals i el benestar dels mateixos
  • Tenen mes sabor al ser naturals
  • En alguns casos, no són més cars que els productes no ecològics

Només aquí a Espanya, s’ha disparat un 34% el consum de menjar ecològic; ja que, se n’ha fet tendència. Hi ha persones amb molts seguidors a les xarxes socials (influencers) publiquen fotos sobre el menjar ecològic. D’aquesta manera, els seguidors fan que les marques de menjar ecològic es disparin, fent així que el consum a Espanya hagi crescut tant. Dit això, cal afegir que, aquesta ‘moda’ té molts beneficis, tant econòmics, com medi ambientals, com alhora de fer mal als animals i sobre tot té beneficis per a la nostre salut.

Per acabar, dir que els productes ecològics són mes venuts si són productes de la pròpia terra. De manera que no només contribuïm a millorar la nostre salut, sinó que també, contribuïm al seu consum autòcton. Si seguim consumint aquests tipus de productes, ho agrairem a la llarga, doncs la nostra salut millorarà, i el que ens envolta també.

La Moda dels Aliments Ecològics

Comentaris 0

Deixa un comentari