La Moda dels Aliments Ecològics; en primer lloc, farem una breu explicació sobre què és el menjar ecològic. El menjar ecològic o orgànic defineix aliments que no han estat processats ni sotmesos amb additius o productes químics. Ja que, segons la majoria d’estudis, revelen que a més a més son molt més saludables i molt més venuts. Son més saludables, per estar lliures de residus tòxics, pesticides, additius i conservants.
En segon lloc, son moltes les raons per optar per una alimentació ecològica i més saludable. Entre aquests motius també podríem fer una petita enumeració de 8 raons per passar-nos als productes ecològics:
- Son mes saludables
- No contenen additius ni productes tòxics
- No contenen organismes modificats
- Es respecta el medi ambient
- Tenen un nivell màxim de qualitat
- Respecten molt a els animals i el benestar dels mateixos
- Tenen mes sabor al ser naturals
- En alguns casos, no són més cars que els productes no ecològics
Només aquí a Espanya, s’ha disparat un 34% el consum de menjar ecològic; ja que, se n’ha fet tendència. Hi ha persones amb molts seguidors a les xarxes socials (influencers) publiquen fotos sobre el menjar ecològic. D’aquesta manera, els seguidors fan que les marques de menjar ecològic es disparin, fent així que el consum a Espanya hagi crescut tant. Dit això, cal afegir que, aquesta ‘moda’ té molts beneficis, tant econòmics, com medi ambientals, com alhora de fer mal als animals i sobre tot té beneficis per a la nostre salut.
Comentaris 0